Vil du spille med oss?

Bli medlem i BSMK

Velkommen til informasjonsmøte med instrumentprøving! 

Vi har opptak av nye medlemmer ved skolestart hver høst– åpent for alle fra 3.klasse og oppover! 

På informasjonsmøtet får du vite mer om korpsets instrumenter og høre hvordan de lyder, før du velger hvilket instrument du vil lære å spille. 

Om korpset
Nye aspiranter spiller i aspirantkorpset det første året og timer med spillelærer i skoletiden og samspill i AKS-tiden på onsdager (15.15-16) Det koster 3000,- pr. år å gå i korpset, dette betales to ganger i året, 1500,- pr. gang. Korpset kjøper inn og betaler for instrumentene, uniformer, noter og annet nødvendig utstyr. Korpset betaler også lønn til dirigenter og instruktører. Alle får låne et eget instrument så lenge du går i korpset. Du får undervisning på ditt instrument i skoletiden en gang i uka. Du har fellesøvelse (samspill) med ditt korps en gang i uka. 
 
For å kunne drive korpset arrangerer vi bl.a. bokmarked på Bjølsen skole to ganger i året. Dette er hovedinntektskilden til korpset, så her må alle foreldre hjelpe til. Dette er en hyggelig og morsom «happening» for korpset, og for nabolaget og bydelen. Alle i korpset trår til, jobber sammen, blir kjent og har det kjekt sammen. Noe du lurer på? Kontakt: bsmk1909@gmail.com Vel møtt!
Søk
Driftes av Styreportalen AS